公衆衛生大学院について

数字で見る公衆衛生学研究科

Student Profiles in 2021 Academic Year

Working Students 社会人学生の割合

Full time worker常勤職あり 82%
Full time student/Others 学業に専念/その他 18%

Working Students Jobs 社会人学生の職業

Others: Medical Device Company, Embassy Officer, Journalist, etc.
「その他」の例…医療機器企業、大使館、ジャーナリストなど

Nationalities 留学生の割合

About 20% of the Students are from abroad
Nationality: Bangladesh, France, Malaysia, Myanmar, Nepal, Taiwan, USA, Vietnam