公衆衛生大学院について

数字で見る公衆衛生学研究科

Student Profiles in 2022 Academic Year

Working Students 社会人学生の割合

Full time worker常勤職あり 81%
Full time student/Others 学業に専念/その他 19%

Working Students Jobs 社会人学生の職業

Others: Governmental Officer, NPO, Co-medical staff, etc.
「その他」の例…官公庁、NPO法人、コメディカルなど

Nationalities 留学生の割合

About 20% of the Students are from abroad
Nationality: Bangladesh, Myanmar, Nepal, USA, Vietnam, Kenya, Tonga, Bhutan, Syria, Eswatini, etc.
外国籍の学生が約20%
出身地…バングラデシュ、ミャンマー、ネパール、米国、ベトナム、ケニア、トンガ、ブータン、シリア、エスワティニなど

Career Path after Graduation, AY 2021(2021年度MPH修了生 進路の例)

1. Getting back to the same work/復職 67(63%)